COMANDĂ ONLINE

AROMĂ, PROSPEȚIME ȘI TRADIȚIE.

Bucuria Gustului
la Ciambella

Bine ați venit pe laciambella.ro, locul unde pasiunea noastră pentru gust se întâlnește cu măiestria în pregătirea celor mai delicioase pizze și gogoși. Suntem mândri să vă oferim o experiență culinară autentică și savuroasă, în care fiecare gust devine o poveste unică.

  • Cine Suntem?

    Suntem o echipă dedicată, pasionată de arta culinară. Fiecare ingredient este ales cu grijă, iar preparatele noastre sunt rezultatul unei munci atente și a unei tradiții culinare autentice. Ne străduim să aducem un strop de Italia în inimile și casele clienților noștri, prin pizzele noastre autentice și gogoșile proaspete și delicioase.

  • Misiunea noastră

    Misiunea noastră la Ciambella este să vă oferim o experiență culinară de neuitat. Ne angajăm să folosim doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, să păstrăm aromele autentice și să vă surprindem cu combinații inedite. Fiecare pizza și gogoașă este gândită pentru a vă aduce bucurie și satisfacție la fiecare mușcătură.

  • Calitatea stă la bază

    La Ciambella, calitatea este cuvântul de ordine. De la aluatul proaspăt și până la toppingurile de cea mai bună calitate, ne dedicăm să vă oferim preparate care să vă încânte simțurile. Fiecare produs este gândit pentru a vă aduce o experiență gustativă autentică și memorabilă.

LIvrare Gratuită

Beneficiezi de livrare gratuită la comenzile peste 100 RON!

Plata

Poți să plătesti cash, card online sau card la livrare.

INGREDIENTE PREMIUM

Ingrediente proaspete, naturale , importate din Italia.

REȚETE ITALIENE

Preparate conform rețetelor tipic italiene.

COMANDA TA

Nu ai niciun produs în coș.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.